«Αχ Παναγία μου! Ο Κωνσταντίνος είναι…» – Η αντίδραση της Βαλαβάνη στην αποκάλυψη του Βασάλου πως αuνανίστηκε στο Survivor All Star

June 30, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις σχέσεις που έχουν σήμερα παρά το τέλος στην σχέση τους.Βέβαια, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά της. «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, θέλω να κάνω κάτι που θα …


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις σχέσεις που έχουν σήμερα παρά το τέλος στην σχέση τους.


Βέβαια, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά της. «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, θέλω να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη», είπε αρχικά.

Οι δηλώσεις της Βαλαβάνη για τον Βασάλο

«Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μιλάμε και τα πράγματα είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με τον Κωνσταντίνο που έχουμε ζήσει πολλά πράγματα είμαστε και οι δυο άνθρωποι που θέλουμε να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο στη ζωή του και να υπάρχει μια ωραία σχέση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ενώ, την συνέχεια ρωτήθηκε για τις πικάντικες αποκαλύψεις που έκανε ο Βασάλος για την σeξουαλική ζωή του μέσα στο Survivor All Star: «Αχ Παναγία μου. Ο Κωνσταντίνος είναι αυθόρμητος και ειλικρινής. Έχει χαβαλέ, έχει χιούμορ», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.