Έκανε το σπίτι των ονείρων της: Η τεpάστια μεζονέτα των Κοσιώνη – Μπακογιάννη και η γειτόνισσα Ελένη Μενεγάκη

June 24, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, την οποία στεγάζουν σε μια εκπληκτική μεζονέτα.

(ad…




Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, την οποία στεγάζουν σε μια εκπληκτική μεζονέτα.



Η μεζονέτα βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στα Μελίσσια και το ζευγάρι έχει γειτόνισσα την Ελένη Μενεγάκη.

Η μεζονέτα διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια, ενώ είναι πολύ φωτεινή και μπορεί το ζευγάρι να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίας Κοσιώνη στο Instagram, εντοπίσαμε κάποιες φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του σπιτιού.

Το σπίτι των Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη



Η εντυπωσιακή μεζονέτα που ζουν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.