Η επιστροφή του Αλέξη Γεωργούλη – Στη Λάρισα για τις εκλογές

June 23, 2023


Ο Αλέξης Γεωργούλης ταξιδεύει στη Λάρισα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.Φίλη του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε: «Νομίζω πως θα έρθει. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να έρθει. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάτι για να κρύβεται. Ίσα ίσα έχει ζητήσει την επίσπευση όλου αυτού του πανηγυριού. Την άρση της ασυλίας για να μπορέσει να δικαιωθεί όσο γρηγορότερα γίνεται. Τώρα να αυτοτιμωρηθεί κιόλας;»…


Ο Αλέξης Γεωργούλης ταξιδεύει στη Λάρισα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

  • Όπως μετέφερε το Πρωινό, επικαλούμενο πληροφορίες από στενή φίλη του Ευρωβουλευτή, ο Αλέξης Γεωργούλης θα έρθει το Σάββατο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Φίλη του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε: «Νομίζω πως θα έρθει. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να έρθει. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάτι για να κρύβεται. Ίσα ίσα έχει ζητήσει την επίσπευση όλου αυτού του πανηγυριού. Την άρση της ασυλίας για να μπορέσει να δικαιωθεί όσο γρηγορότερα γίνεται. Τώρα να αυτοτιμωρηθεί κιόλας;».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.