MAD VMA 2022: Σκλnpή ανάρτηση της Τάμτα μετά τα χθεσινά έκτροπα “Δε θα ξαναμοιραστώ τη σκηνή με..”

June 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για όσα συνέβησαν στα φετινά Mad Video Music Awards και τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε Light και Snik, τοποθετήθηκε η Τάμτα, με ανάρτηση…




Για όσα συνέβησαν στα φετινά Mad Video Music Awards και τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε Light και Snik, τοποθετήθηκε η Τάμτα, με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.



Η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε το κομμάτι της, την ώρα που ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσα στον Snik και τον Light, κατά τη διάρκεια των φετινών, επεισοδιακών MAD VMA.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας να κοπεί στη μέση και οι άνθρωποι της παραγωγής, μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό, να την απομακρύνουν, αφού -όπως είπαν – είδαν να βγαίνουν και όπλα.

Αν και η Τάμτα βγήκε ξανά στη σκηνή και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η διάθεσή της δεν ήταν η ίδια, όπως και των υπολοίπων καλεσμένων ενώ έπεσε ξανά ξύλο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.



Αρκετές ώρες μετά το περιστατικό η Τάμτα «έσπασε τη σιωπή της» δίνοντας τη δική της εκδοχή, ενώ επιτέθηκε και στην παραγωγή, η οποία δεν απομάκρυνε τους ταραξίες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συμπλοκή.

Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή με ανθρώπους που «επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές».

Δείτε την ανάρτηση





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.