Γιώργος Μανίκας: “Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε να δούμε όλους αυτούς. Χθες ο γιος μου κατάλαβε..”

June 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τον άγριο καβγά που ξέσπασε στα Mad Video Music Awards ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light σχολίασε με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Μαν…




Τον άγριο καβγά που ξέσπασε στα Mad Video Music Awards ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light σχολίασε με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Μανίκας.



Ο Γιώργος Μανίκας που βρέθηκε στη διοργάνωση με τον ανήλικο γιο του, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε στο Ιnstagram θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με όσα έγιναν τονίζοντας όμως ότι έτσι δόθηκε στον γιο του μια ευκαιρία να δει από μόνος του ποιους αξίζει να έχει για πρότυπα και ποιους όχι.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μανίκα για τα βραβεία Μad

«22 iουνιου 2022 είχαμε την χαρά και τιμή να παραβρεθούμε στην μεγαλύτερη ελληνική γιορτή του τραγουδιού!!! Οι κορυφαίοι τραγουδιστές, ερμηνευτές τα πιο δυνατά hits,όλη η μουσική βιομηχανία εκεί!!! Δεν το συνηθίζω να τα παρακολουθώ από κοντά. Ο γιος μου όμως, μου ζήτησε να πάμε και να τους δούμε όλους αυτούς που θαυμάζει από κοντά, όπως το κάθε παιδάκι σε αυτή την ηλικία, έχοντας κάποιους πρoτυπο-συμπάθεια, ας το πούμε.

Πολλούς από αυτούς χωρίς κάποιο όμορφο η για κάποιο αξιέπαινο λόγο, ακόμα περισσότερες φορές για άσχημα λόγια συμπεριφορές τραγούδια και βία σωματική-λεκτική. Καιρό τώρα στο σχολείο στο ράδιο στα κανάλια στο YouTube στις συνεντεύξεις ακόμα υπάρχουν θα υπάρχουν και θα μεσουρανούν.

Παντού υπάρχουν καθημερινά δίπλα μας καλά και άσχημα πράγματα όμορφες και χάλια συμπεριφορές. Και καλό είναι τα παιδιά μας να τα βλέπουν όλα. Αλλά είναι δικιά μας δουλειά (των γονέων) στο τέλος να τους λέμε ποιος πραγματικά είναι ο καθένας ποια είναι τα πραγματικά πρότυπα και να τους δείξουμε……. το δρόμο. Την κατεύθυνση.



Γιώργος Μανίκας: «Χθες ο γιος μου κατάλαβε τι είναι πρότυπο και τι όχι»

Έχω μάθει στην ζωή μου να δίνω επιλογές, να αφήνω το γιο μου να καταλαβαίνει πολλές φορές πράγματα που ίσως είναι μικρός για να το κάνει, κι όμως με την απλή λογική του όπως όλα τα παιδιά το κάνει με ένα μαγικό παιδικό τρόπο. Εχθές κατάλαβε πολλά χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω. Τον βοήθησε να καταλάβει ο ίδιος τι είναι πρότυπο κ τι όχι. Με την συμπεριφορά του ο καθένας έβαλε το εαυτό του εκεί που πρέπει! Από την χθεσινή βραδιά κρατάω ότι μετά από καιρό βρεθήκαμε

Όλοι μαζί ξανά, κρατάω κάποιους τραγουδιστές με ήθος ταλέντο και ταπεινότητα που εξελίχθηκαν κ άλλους που είναι εδώ και χρόνια στην κορυφή σεμνοί και ταπεινοί, κρατάω τα ΚΑΛΑ, τα γέλα, τα ωραία συναισθήματα, τα “ωραία” τραγούδια τους “ωραίους” ανθρώπους, και προχωράμε με το γιο μου προσπαθώντας όχι να αλλάξουμε τους άλλους αλλά, να αλλάξουμε πρώτα εμείς, να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι κρατώντας τα καλά και απομακρύνοντας τα άσχημα και αυτά που δεν μας κάνουν.

Δίνοντας πάντα ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΟΜΩΣ και στα μέτρια η άσχημα κάποια στιγμή να αλλάξουν γιατί ΚΑΙ αυτά ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΙ έχουν το δικαίωμα της εύνοια μας όταν δούμε να το κάνουν!! Καλό καλοκαίρι καλή “μουσική” να έχουμε και φέτος!!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μανίκας.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.