Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο γνωστός στιχουργός για κατοχή ουσιών

June 22, 2023


Ελεύθερος αφέθηκε ο στιχουργός, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Τρίπολη.Ωστόσο, τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης από την Πάτρα προφυλακίστηκαν και οδηγήθηκαν στις φυλακές.Έτσι, οι Αρχές αποφάσισαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του στιχουργού ενώ έκριναν πως δεν μπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.Δείτε περισσότερα στο βίντεο.


Ελεύθερος αφέθηκε ο στιχουργός, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Τρίπολη.

  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της εκπομπή «Το Πρωινό», ο συγκεκριμένος στιχουργός, είπε πως τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης από την Πάτρα προφυλακίστηκαν και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Έτσι, οι Αρχές αποφάσισαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του στιχουργού ενώ έκριναν πως δεν μπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.