Βασίλης Μπισμπίκης: Η «απάντηση» για το νέο ζεϊμπέκικο στη συναυλία «Αυτή η νύχτα μένει»

June 21, 2023


Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε νέο ζεϊμπέκικο, έγινε viral και μέσα από το Instagram έδωσε τη δική του «απάντηση».Μετά το βίντεο όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε χορέψει ζεϊμπέκικο όταν τραγουδούσε η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, το οποίο έγινε viral ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να το κάνει ξανά το βράδυ της Δευτέρας (19/6). Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», έδωσε το «παρών» σε ομώνυμη …


Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε νέο ζεϊμπέκικο, έγινε viral και μέσα από το Instagram έδωσε τη δική του «απάντηση».

Μετά το βίντεο όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε χορέψει ζεϊμπέκικο όταν τραγουδούσε η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, το οποίο έγινε viral ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να το κάνει ξανά το βράδυ της Δευτέρας (19/6). Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», έδωσε το «παρών» σε ομώνυμη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας. Εκεί καλλιτέχνες που ήταν στο απόγειο της καριέρας τους στη δεκαετία του ’80 έδωσαν ένα ρεσιτάλ λαϊκής μουσικής και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει ζεϊμπέικο με το τραγούδι «Σε μια στοίβα καλαμιές», το οποίο ερμήνευσε ο Στέλιος Διονυσίου.

Όπως ήταν λογικό, το νέο ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε αμέσως viral ενώ και ο ίδιος ανέβασε στα social media αρκετά stories από τη βραδιά. Το βράδυ της Τρίτης (20/6), μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία του από τη στιγμή που χόρεψε, δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση. «Πρώτα χορεύεις και μετά σκεφτεσαι…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξηγώντας έτσι το τι είναι αυτό που τον ωθεί να σηκωθεί για ζεϊμπέκικο κάθε φορά που ακούει ένα τραγούδι που του αρέσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.