Προκλητικός και αμετανόητος: Ο Χουσείν Ζεϊμπέκ με τους ψευδομουφτήδες και τον Τούρκο πρόξενο

June 19, 2023


Αμετανόητος και φανατικός… «Τούρκος» εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, παρά τον σάλο που προκλήθηκε με τη στάση του για τη μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης. Προκαλεί ξανά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Χουσείν Ζεϊμπέκ. Παρά το θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί για τη στάση του συνεχίζει να προκαλεί ποζάροντας σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν και δημοσιεύονται στο…


Αμετανόητος και φανατικός… «Τούρκος» εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, παρά τον σάλο που προκλήθηκε με τη στάση του για τη μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης. 

Προκαλεί ξανά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Χουσείν Ζεϊμπέκ. Παρά το θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί για τη στάση του συνεχίζει να προκαλεί ποζάροντας σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν και δημοσιεύονται στο μειονοτικό τύπο, μαζί με τους ψευτομουφτήδες αλλά και τον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή!

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδα birlikgazetesi, την περασμένη Παρασκευή το – αποκαλούμενο από στελέχη της μειονότητας – «συμβουλευτικό Συμβούλιο της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTADK) καταδίκασε την επίθεση στο τέμενος στο χωριό Ilıca.

Ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής, İbrahim Şerif, ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης Mustafa Trampa τέλεσαν την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον γενικό πρόξενο Aykut Ünal και τον αντιπρόξενο Barış Çulha στο τζαμί όπου έγινε η επίθεση», δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία από την εκδήλωση.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζειμπέκ (αριστερά) δίπλα στους ψετομουφτήδες Τράμπα και Σερίφ. Δεξιά απ΄οτους ψευτομουφτήδες διακρίνεται ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοοτηνή Αικούτ Ουνάλ.

Σε άλλη εκδήλωση της συμβουλευτικής επιτροπής ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει κάτω από το πανό που αναγράφει Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης.

Πηγή: Εφημερίδα «Μακεδονία»

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.