Αποσύρεται από το μπάσκετ o Γιώργος Πρίντεζης

June 18, 2022


Ένα χρόνο ακριβώς μετά την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη από το μπάσκετ, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του χτες 16/6. Συγκεκριμένα, ενώπιον 12.000 κό…


Ένα χρόνο ακριβώς μετά την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη από το μπάσκετ, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του χτες 16/6. Συγκεκριμένα, ενώπιον 12.000 κόσμου, μετά το τελευταίο ματς της καριέρας του και λίγο πριν πάρει στα χέρια του την κούπα του πρωταθλήματος, ο 37χρονος φόργουορντ πήρε το μικρόφωνο κι είπε:

Η ανακοίνωση του τέλους της καριέρας του Γιώργου Πρίντεζη

«Ευχαριστώ για τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Ήμασταν μαζί σε όλες τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας παρέα, όπως πριν 20 χρόνια! Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στην ομάδα μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.