Μετά την Μακρυπούλια τώρα και ο Μαυρικίου: «Μου είπαν, ή συμμορφώνεσαι ή σε αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο»

June 17, 2023


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για αεροπορική εταιρία και ένα δυσάρεστο συμβάν. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!important;height:0px!important;”),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r….


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για αεροπορική εταιρία και ένα δυσάρεστο συμβάν.

Το ξέσπασμά του

Ειδικότερα, ο θεατρικός και μουσικός παραγωγός εξέφρασε την αγανάκτησή του, όταν ενημερώθηκε από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ότι δεν υπήρχε κάποια κράτηση για την πτήση, ενώ ο ίδιος είχε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, για να ταξιδέψει με τη σύζυγο και την πεθερά του.
Όπως υπογράμμισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «είχαμε μια απίστευτη εμπειρία που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Αυτό που έγινε ξεπερνάει. Πήγαμε στο αεροδρόμιο με την Ιλάειρα και την πεθερά μου και δεν έβρισκαν την κράτηση. Τελικά την βρήκαν την κράτηση, άλλαξαν τις θέσεις που είχα αγοράσει. Είχα αγοράσει θέση για το αρμόνιό μου, δεν την έβρισκαν και αυτή».

Και συμπλήρωσε «το πρόβλημά μου εμένα είναι η αγένεια που αντιμετώπισα από την συγκεκριμένη εταιρεία που μου είπαν “ή συμμορφώνεστε ή σε αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο”. Μου άλλαξαν με τη βία τις θέσεις, είχα το check in στο κινητό μου. Ήταν αγενέστατοι και οι καινούργιες θέσεις ήταν κατειλημμένες από άλλους επιβάτες και μας έβαλαν και λογομαχήσαμε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.