Βάσω Λασκαράκη: Επέτειος πέντε χρόνων με τον Λευτέρη Σουλτάτο – «Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί»

April 30, 2024


Επέτειος γάμου για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη ΣουλτάτοΠέντε χρόνια γάμου μετράνε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποίοι συνεχίζουν αγαπημένοι την κοινή τους πορεία και μοιράζονται την καθημερινότητά τους ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα.«Χρόνια μας πολλά αγάπη μου @lefteris.soultatos Στα επόμενα 5-15-25-35-105, 29/04/2019», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της.Φωτογραφίες που δ…


Επέτειος γάμου για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Πέντε χρόνια γάμου μετράνε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποίοι συνεχίζουν αγαπημένοι την κοινή τους πορεία και μοιράζονται την καθημερινότητά τους ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα.

«Χρόνια μας πολλά αγάπη μου @lefteris.soultatos Στα επόμενα 5-15-25-35-105, 29/04/2019», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της.

Φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί από το άλμπουμ του γάμου ανέβασε και ο Λευτέρης Σουλτάτος.

«29/4 !!! Σαν σήμερα ! 5 χρόνια γάμου! . Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί ❤️@vasolaskaraki . Για όλους εσάς τους φίλους μας : Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.