Στον τελικό του MasterChef νικήτρια βγήκε ξανά η μαμά του Κουτσόπουλου- Το στιλ της κυρίας Μαρίας

June 16, 2023


Όλοι μιλάνε για την απίστευτη ομοιότητα του γνωστού σεφ με την κυρία Μαρία η οποία και είναι ο ορισμός της Ελληνίδας μάνας. Μπορεί η Μαρία Μπέη να κέρδισε στον χθεσινό τελικό του MasterChef και πλέον να είναι η δεύτερη γυναίκα μετά τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη που κατακτά τον τίτλο και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο άλλη ήταν η νικήτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τη μάνα, μητέρα, μα…


Όλοι μιλάνε για την απίστευτη ομοιότητα του γνωστού σεφ με την κυρία Μαρία η οποία και είναι ο ορισμός της Ελληνίδας μάνας. 

Μπορεί η Μαρία Μπέη να κέρδισε στον χθεσινό τελικό του MasterChef και πλέον να είναι η δεύτερη γυναίκα μετά τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη που κατακτά τον τίτλο και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο άλλη ήταν η νικήτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τη μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η οποία το «έζησε» στο έπακρο όπως μαρτυρούν και τα backstage πλάνα του Queen.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.