Ευτυχισμένες στιγμές για τον Ράφαελ Ναδάλ – Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

June 16, 2022


Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του φάινεται να διανύει ο ισπανός άσσος του τένις, Ράφαελ Ναδάλ καθώς η σύζυγός του Μέρι Περέγιο, είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή το πρώ…


Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του φάινεται να διανύει ο ισπανός άσσος του τένις, Ράφαελ Ναδάλ καθώς η σύζυγός του Μέρι Περέγιο, είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Hola. Μάλιστα το ίδιο περιοδικό ανέβασε και φωτογραφίες της συζύγου του με φουσκωμένη κοιλιτσα.

Αν και το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 15 χρόνια, παντρεύτηκαν μόλις το 2019. Μάλιστα ο ισπανός τενίστας έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι επιθυμία του να γίνει πατέρας, ωστόσο αφού ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά στο νέο του ρόλο. Μετά τη χθεσινή λοιπόν ανακοίνωση για εγκυμοσύνη πασίγνωστης ελληνίδας, σήμερα τα ευχάριστα μας ήρθαν από το εξωτερικό.

Η ανάρτηση του περιοδικού που επιβεβαιώνει ότι ο Ναδάλ θα γίνει μπαμπάς

Ο παραμυθένιος γάμος του Ράφαελ Ναδάλ το 2019 – Το νυφικό της αγαπημένης του με γαλλική δαντέλα και μετάξι

Μετά από 14 χρόνια σχέσης ο Ραφαέλ Ναδάλ αποφάσισε το 2019 να νυμφευτεί την αγαπημένη του Μαρία Περέγιο.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές θέρετρο La Fortaleza ενώπιον 350 καλεσμένων. Φωτογραφίες από το μυστήριο άργησαν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο, αποκαλύφθηκε το νυφικό που επέλεξε η αγαπημένη του Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο γάμος του Ράφαελ Ναδάλ

Η Μαρία Περέγιο εμπιστεύτηκε για το νυφικό της τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Rosa Clara. «Είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τιμή για εμένα να σχεδιάσω το νυφικό της Μαρία για τον γάμο της με τον Ραφαέλ Ναδάλ», λέει η σχεδιάστρια σε βίντεο.

Πρόκειται για ένα νυφικό κομψό, χωρίς υπερβολές. Οπως φαίνεται, το επάνω μέρος είναι ιδιαίτερο με μακριά μανίκια. Το μπούστο είναι από γαλλική δαντέλα εμπνευσμένη από την art deco, με λουλουδάτο μοτίβο κεντημένο στο χέρι, ενώ το κάτω μέρος είναι μετάξι. Η σχεδιάστρια επιμελήθηκε τα φορέματα που θα φορέσουν η μητέρα της νύφης, αλλά και η μητέρα και η αδερφή του Ναδάλ.

Το νυφικό της Μαρία Περέγιο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγκυος για πρώτη φορά η Στέλλα Δημητρίου

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Πέννυ Μπαλτατζή – Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.