«Δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ντροπή» – “Κόλαφος” η Τάνια Τσανακλίδου

June 13, 2022


Η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 12/6, και έκανε μία “επίθεση” στους δημοσιογράφους της ελληνικής κοινωνίας, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη δου…


Η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 12/6, και έκανε μία “επίθεση” στους δημοσιογράφους της ελληνικής κοινωνίας, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους και μιλούν για τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή πολίτης και τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η παρουσία της στην συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Επομένως, πάντα παρατηρεί τις εξελίξεις και τα λόγια της είναι πολύ στοχευμένα.

Οι δηλώσεις της Τάνιας Τσανακλίδου για τους δημοσιογράφους

«Οι δημοσιογράφοι είναι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε σήμερα. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή που ασκείται στις μέρες μας, είναι ντροπή. Η δουλειά του δεν είναι να κολακεύει πρόσωπα του δημόσιου βίου, δουλειά του είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, να κατακεραυνώνει τους απατεώνες και τα λαμόγια, να αποκαλύπτει σκάνδαλα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει. Με γοητεύουν τα τραγούδια που είναι μινόρε και έχουν μια λύπη. Είμαι ανήσυχο παιδί, κοινωνικό παιδί αλλά είχα μια λύπη μέσα που ποτέ δεν την φοβήθηκα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.