Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η συνομιλία με τον Mente Fuerte μετά τα δημοσιεύματα για την σχέση τους

June 11, 2023


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.«Μόνη τελείως δεν μπορώ να πάω διακοπές, δεν είμαι τόσο ανεξάρτητη. Θα πάρω την παρέα μου, θα πάρω τις φίλες μου σίγουρα», είπε αρχικά.Και συμπλήρωσε για τα ψευδή δημοσιεύματα: «Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούν αυτά που γράφονται….


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

«Μόνη τελείως δεν μπορώ να πάω διακοπές, δεν είμαι τόσο ανεξάρτητη. Θα πάρω την παρέα μου, θα πάρω τις φίλες μου σίγουρα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τα ψευδή δημοσιεύματα: «Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούν αυτά που γράφονται. Είμαι γενικά ευγενική σαν άνθρωπος, υπομονετική πολύ, δέχομαι κριτική, αλλά πολλές φορές αυτό ξεπερνά τα όρια, οπότε κάπου γίνεται προσβολή. Με τον Γιώργο, τον Mente Fuerte, έχουμε μιλήσει για όλο αυτό, έχουμε γνωριστεί από μία κοινή παρέα και δεν είμαστε καν φίλοι, είμαστε απλά γνωστοί. Όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί. Είναι πολύ άσχημο να λέγονται τέτοια λόγια και πόσω μάλλον και για τη Μαρία που είναι σε με τον Γιώργο και για τον Στάθη που ήταν με εμένα σε σχέση, είναι πολύ άσχημο να το ακούει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.