Σία Κοσιώνη: Η νέα ανάρτηση με τον γιο της

June 11, 2023


«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά» έγραψε η Σία κοσιώνη στη δημοσίευσή της στο Instagram.Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον μικρό Δήμο και τα αδέρφια του, δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα τη συνόδευσε με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά είναι να ξεχνάς το αύριο, να ξεχνάς …


«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά» έγραψε η Σία κοσιώνη στη δημοσίευσή της στο Instagram.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον μικρό Δήμο και τα αδέρφια του, δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα τη συνόδευσε με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά είναι να ξεχνάς το αύριο, να ξεχνάς το χθες, να ζεις με όλη σου την ψυχή μόνο το τώρα! Με ένταση, με ορμή, με όλο τον ενθουσιασμό που χωράει μέσα σου!».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.