Σοκ στη σόουμπιζ – Νεκρός ο Γιάννης Νόνης, ο μπασίστας του συγκροτήματος Χαΐνηδες. Σήμερα η κηδεία

June 8, 2022


Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Νόνης, μπασίστας των «Χαΐνηδων» σε ηλικία μόλις 52 ετών.Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμε…


Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Νόνης, μπασίστας των «Χαΐνηδων» σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε χωρίς όμως να μπορέσει να την ξεπεράσει.

O Γιάννης Νόνης εδώ και χρόνια δίδασκε στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου, που φέρει το όνομα του θείου του και μεγάλου μαέστρου Κωνσταντίνου Νόνη.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι ίδιοι οι Χαΐνηδες με ένα συγκινητικό μήνυμα στην σελίδα που διατηρεί το μουσικό συγκρότημα στο Facebook.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:00 στον Ι.Ν. των Αγίων Κων/νου και Ελένης στο Συνοικισμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.