Αποκάλυψη Γιώργου Αμούτζα – Το ατύχημα που είχε με τη μηχανή. «Με οδήγησε σε χειρουργεία…»

June 8, 2022


Στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε σήμερα το πρωί (7/6) ο Γιώργος Αμούτζας!Μέσα σ’ όλα, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του Alpha, α…


Στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε σήμερα το πρωί (7/6) ο Γιώργος Αμούτζας!

Μέσα σ’ όλα, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του Alpha, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας», είπε αρχικά.

Για την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός τόνισε ότι «η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά».

Επίσης, ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε ότι οδηγήθηκε σε κάποια χειρουργεία καθώς είχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με την μηχανή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.