Εκλογές 2023: Το μεσημέρι συνεδριάζει η Διακομματική για το debate

June 7, 2023


Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.Στη μία μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) μεταξύ …


Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Στη μία μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.

Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.