Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εγχειρίστηκα και μετά από 3 μέρες επέστρεψα στο GNTM»

June 5, 2023


Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας τηςΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Η κριτής του My Style Rocks μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική και το πώς το διαχειρίστηκε όταν βρι…


Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η κριτής του My Style Rocks μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική και το πώς το διαχειρίστηκε όταν βρισκόταν στο GNTM.

«Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας. Με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα είναι όλα καλά, δόξα το Θεό. Μετά έτυχε η πρόταση για το GNTM, είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς. Η εγχείρηση έγινε στον δεύτερο κύκλο, γύρισα στη δουλειά μετά από 3 μέρες. Είμαι πολύ σταθερή σε αυτό που έχω πει. Το ήξεραν δυο άτομα από την ομάδα μου που με βοηθούσαν να μετακινούμαι και να μεταφέρομαι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.