Η Βανδή κάνει γuμναστική και «παραλύει» το Tik Tok

June 1, 2023


Για ακόμα μια φορά η Δέσποια Βανδή έγινε viral και «έριξε» το Τik Tok με τη γuμναστική που κάνει μαζί με τον μέλλοντα γαμπρό της Αλέξανδρο!Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει με χιούμορ τις δύσκολες ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρήσει την άψογη γραμμή της, αυτή που όλοι θαυμάζουμε σε κάθε ευκαιρία.Στο χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Δέσποινα Βανδή εί…


Για ακόμα μια φορά η Δέσποια Βανδή έγινε viral και «έριξε» το Τik Tok με τη γuμναστική που κάνει μαζί με τον μέλλοντα γαμπρό της Αλέξανδρο!

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει με χιούμορ τις δύσκολες ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρήσει την άψογη γραμμή της, αυτή που όλοι θαυμάζουμε σε κάθε ευκαιρία.

Στο χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Δέσποινα Βανδή είναι στο γuμναστήριο και ετοιμάζεται να κάνει μονόζυγο.

Εκεί φαίνεται ότι η άσκηση είναι ευκολάκι γι’ αυτήν, καθώς την εκτελεί με περίσσια ευκολία και άνεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.