Ανδρουλάκης: «Πολύτιμη η συνεισφορά του Χρήστου Οικονόμου στην οργάνωση του ΕΣΥ»

May 27, 2023


Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για την προσωπικότητα του Χρήστου Οικονόμου, σημειώνει πως «η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πολιτικό του ήθος ήταν στοιχεία, που τον ξεχώριζαν»Τον Χρήστο Οικονόμου αποχαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Στο συλλυπητήριο μήνυμά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει: «Με θλίψη αποχαιρετώ τον Χρήστο Οικονόμου, έναν αφοσιωμένο αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράτ…


Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για την προσωπικότητα του Χρήστου Οικονόμου, σημειώνει πως «η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πολιτικό του ήθος ήταν στοιχεία, που τον ξεχώριζαν»

Τον Χρήστο Οικονόμου αποχαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Στο συλλυπητήριο μήνυμά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει: «Με θλίψη αποχαιρετώ τον Χρήστο Οικονόμου, έναν αφοσιωμένο αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης και βαθιά δημοκράτη, που έφυγε από τη ζωή».

Ανδρουλάκης: Τεράστια η συνεισφορά του Χρήστου Οικονόμου στο ΕΣΥ

Όπως αναφέρει, «ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, εκλεγόταν ανελλιπώς βουλευτής επί 23 χρόνια, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη ως υφυπουργός Υγείας επί Ανδρέα Παπανδρέου με την τεράστια και πολύτιμη συνεισφορά του στην οργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μίας εκ των μεγαλύτερων μεταρρυθμίσεων του ΠΑΣΟΚ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για την προσωπικότητα του εκλιπόντα, σημειώνει πως «η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πολιτικό του ήθος ήταν στοιχεία, που τον ξεχώριζαν τόσο εντός όσο και εκτός του στίβου της πολιτικής, από τον οποίο αποχώρησε οικειοθελώς, μένοντας πάντοτε όμως, μέχρι και την τελευταία στιγμή, στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης με τις προοδευτικές του θέσεις και ιδέες».

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.