Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επιστροφή στο σπίτι μας στη Νέα Δημοκρατία»

May 26, 2023


«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜε μια ανάρτηση στο Facebook, συνοδευόμενη από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετάει το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε στην αν…


«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με μια ανάρτηση στο Facebook, συνοδευόμενη από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετάει το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.

«Όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook. Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, είναι μεταξύ άλλων η στιγμή που υποδέχεται ο ίδιος τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ενώ δεν έλειπε και ο Peanut, το σκυλί του Μαξίμου, που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός πριν από δύο χρόνια.

Όσο για τον αγαπημένο του Peanut, έχει μετακομίσει στην Πειραιώς, στα γραφεία της ΝΔ, τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.