Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Η εβραϊκή καταγωγή μου, δημιούργησε προκαταλήψεις στο θέατρο»

May 23, 2023


Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Όταν είδα κακοποιητική συμπεριφορά σε κομπάρσους, αντέδρασα»Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη θεατρική του πορεία, για το πώς τυχαία αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι της υποκριτικής αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στον χώρο αυτό.«Νιώθω πιο ευτυχισμένος τώρα που μεγάλωσα. Επηρεάστηκα από το θ…


Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Όταν είδα κακοποιητική συμπεριφορά σε κομπάρσους, αντέδρασα»

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη θεατρική του πορεία, για το πώς τυχαία αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι της υποκριτικής αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στον χώρο αυτό.

«Νιώθω πιο ευτυχισμένος τώρα που μεγάλωσα. Επηρεάστηκα από το θέατρο και γοητεύτηκα από τα μυθιστορήματα και έτσι αποφάσισα να γράψω. Ο πατέρας μου ήταν ένας διανοούμενος, αλλά η ζωή του τα έφερε έτσι και ήταν ένας απλός υπάλληλος».

«Ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική, ξεκίνησα ως κομπάρσος» δήλωσε.

«Η εβραϊκή καταγωγή μου, δημιούργησε προκαταλήψεις, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω από αυτά. Οι πόρτες που κλείνουν καλό είναι να μένουν κλειστές. Όταν είδα κακοποιητική συμπεριφορά σε κομπάρσους, αντέδρασα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.