Ιβάνα Κνολ: Η σeξι Κροάτισσα ποζάρει μόνο με τα απαραίτητα πάνω σε αυτοκίνητο (φώτο)

May 22, 2023


Η Ιβάνα Κνολ πριν λίγους μήνες έγινε viral με τις «καuτές» εμφανίσεις της στις εξέδρες των γηπέδων αλλά και στις παραλίες της Ντόχα.Από τον ανδρικό πληθυσμό χαρακτηρίστηκε η «πιο σeξι οπαδός» του Μουντιάλ για το 2022 και η ίδια δήλωσε πως το Κατάρ ήταν μόνο η αρχή και πως στο εξής θα δηλώνει παρούσα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.Μέχρι να έρθει το επόμενο αθλητικό γεγονός, το πανέμορφο μοντέλο φροντίζε…


Η Ιβάνα Κνολ πριν λίγους μήνες έγινε viral με τις «καuτές» εμφανίσεις της στις εξέδρες των γηπέδων αλλά και στις παραλίες της Ντόχα.

Από τον ανδρικό πληθυσμό χαρακτηρίστηκε η «πιο σeξι οπαδός» του Μουντιάλ για το 2022 και η ίδια δήλωσε πως το Κατάρ ήταν μόνο η αρχή και πως στο εξής θα δηλώνει παρούσα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Μέχρι να έρθει το επόμενο αθλητικό γεγονός, το πανέμορφο μοντέλο φροντίζει να μην αφήνει παραπονεμένους τους followers της στο Instagram και η μία φωτογραφία διαδέχεται την άλλη.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της πόζαρε τόπλες στο Λος Άντζελες και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Το «κλικ» μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε 200.000 likes και αποθεωτικά σχόλια.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που έχει κολάσει τους ακόλουθούς της, καθώς και στην τελευταία της φωτογραφία πόζαρε προκλητικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.