«Νομίζω ότι κάθε γονιός φοβάται» – Η αναφορά του Μιχάλη Οικονόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και το δικαίωμα υιοθέτησης

May 14, 2022


Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/4 ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, το δικαίωμα στην υιοθεσία και τη…


Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/4 ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, το δικαίωμα στην υιοθεσία και την προσωπική του εμπειρία στο μεγάλωμα ενός παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό που διάβασα σήμερα στα πρωτοσέλιδα, μια κυβέρνηση να προσανατολίζεται προς αυτόν τον αυτονόητο δρόμο που είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τις ομόφυλες οικογένειες και τα παιδιά τους αλλά νομίζω για οποιονδήποτε πολίτη ο οποίος θέλει να ζήσει μια δημοκρατική χώρα».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι κάθε γονιός φοβάται ότι το παιδί του θα δεχτεί bullying ακόμη κι αν του πετάει ένα αυτί πόσο μάλλον όταν μεγαλώνει σε μια ομόφυλη οικογένεια».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.