«Έχω φτάσει στα όρια της κατάθλιψης» – Η Λίτσα Γιαγκούση αποκαλύπτει για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της

May 14, 2022


Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και ένα από τα θέματα της συζήτησης αφορούσε την απώλεια των δύο αδελφών της που συνέβησαν διαδοχικά το 2001 και στο παρελθόν η αν…


Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και ένα από τα θέματα της συζήτησης αφορούσε την απώλεια των δύο αδελφών της που συνέβησαν διαδοχικά το 2001 και στο παρελθόν η αναφορά για αυτά τα συμβάντα την έκανε “λυγίσει” μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο δεύτερος αδερφός της είναι ο άνθρωπος που της λείπει περισσότερο και, μάλιστα, καθημερινά, καθώς έφυγε από τη ζωή με πολύ απρόσμενο τρόπο. Μίλησε, επίσης, και για την κατάθλιψη, της οποίας έχει αγγίξει τα όρια, ωστόσο μέσω της ψυχοθεραπείας κατάφερε να συνέλθει και να βρει τον εαυτό της.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση

Έφτασες ποτέ στα όρια της κατάθλιψης;

Ναι έχω φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και έχω πάρει βοήθεια στο παρελθόν. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Ένιωθα ζορισμένη και χωρίς να έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο εκείνη την δεδομένη στιγμή, ένιωθα χάλια. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε πολύ, απλώς κάποια στιγμή δεν ήθελα να συνεχίσω να μιλάω και σταμάτησα.

Λίτσα Γιαγκούση

Τον προηγούμενο χρόνο έφυγαν από τη ζωή και τα δύο αδέρφια σου. Πώς διαχειρίζεσαι αυτές τις μεγάλες απώλειες;

Δύσκολα. Ειδικά ο δεύτερος αδερφός μου «έφυγε» ξαφνικά και με σόκαρε. Τον πρώτο κάπως το περιμέναμε, καθώς ήταν άρρωστος. Αλλά ο δεύτερος αδερφός μου πέθανε ξαφνικά και ήταν δυσκολότερο. Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ τις απώλειες των αδερφών μου, δεν περνάει μέρα που να μην τους σκεφτώ.

Ειδικά ο δεύτερος, μου λείπει πολύ, γιατί με έπαιρνε σχεδόν κάθε μέρα τηλέφωνο και το αποζητώ αυτό το τηλεφώνημα. Μίκρυνε η οικογένειά μας. Έχουμε μείνει τρία κορίτσια μόνα τώρα πια στην οικογένεια.

«Είχα κάποιο πρόβλημα με την φωνή μου, έκανα ένεση κορτιζόνης»

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για τις μεγάλες της μουσικές επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Χαλάλι σου», «Βρέχει» και «Μυθιστόρημα μου». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την διπλή απώλεια που την “τσάκισε”.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια μου, το «Χαλάλι σου» παραλίγο λόγω εμού δεν θα έμπαινε στον δίσκο. Είχα κάποιο πρόβλημα τότε με την φωνή μου, δυσκολευόμουν και ζητούσα από τον Γιάννη Καραλή να το βγάλουμε.

Μου λέει «είσαι τρελή, μπες και τραγούδα». Κάναμε μια ένεση κορτιζόνης και το είπα. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και νομίζω και όλου του κόσμου. Έχουν έρθει πάρα πολλοί άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια και μου έχουν πει πως με αυτό το τραγούδι έχουν χωρίσει, έχουν ξανασμίξει, έχουν κλάψει, έχουν ταξιδέψει και τους έχει συντροφεύσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.