«Κάποιοι ξέρουν τα δικά τους ονόματα» – Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξηγεί τι είπε στους γιους του για την αναγνωρισιμότητά του

May 12, 2022


Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, και πέρα από την ψυχοθεραπεία, μίλησε για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον τρόπο που τους εξήγησαν…


Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, και πέρα από την ψυχοθεραπεία, μίλησε για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον τρόπο που τους εξήγησαν την αιτία που ο κόσμος τους αναγνωρίζει και τους μιλάει στον δρόμο.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως ξεκίνησαν να τους μιλούν για το γεγονός ότι κάποιοι άγνωστοι, ουσιαστικά, τους χαιρετούν όταν βρίσκονται έξω και πολλοί από αυτούς μπορεί να γνωρίζουν και τα ονόματα των παιδιών, αλλά αυτό οφείλεται στο επάγγελμα και μόνο. Βέβαια, τόνισε πως όταν έχεις ενα μικρό παιδί και πολλοί έρχονται να βγάλουν φωτογραφία, για το μικρό μέλος της οικογένειας δεν είναι εύκολο να καταλάβει τι συμβαίνει.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Σε έναν πρώτο χρόνο η κουβέντα που τους κάναμε ήταν γιατί κάποιος χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στο δρόμο. Κάποιοι ξέρουν και τα δικά τους ονόματα και τους χαιρετάνε, οπότε έπρεπε να εξηγήσουμε γιατί.

Όταν σε σταματάει κάποιος και σου ζητάει να βγάλετε φωτογραφία και έχεις και το παιδί μαζί, το παιδί είναι μικρό δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Όταν μεγάλωσαν λίγο και άρχισαν να καταλαβαίνουν, τούς εξηγήσαμε πως αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά που κάνει η μαμά και ο μπαμπάς», είπε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.