Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το σώμα της στα 52 χωρίς ρετούς (photos)

May 10, 2023


Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με το σώμα της και χωρίς κανένα κόμπλεξ, ποζάροντας άνετη στις κάμερες ακόμη και όταν φοράει το μπικίνι της.Δείτε επίσης: Σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο πατέρας της Τατιάνας ΣτεφανίδουΗ γνωστή παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και διαθέτει ένα από τα ωραία κορμιά στην ελληνική σόουμπι…


Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με το σώμα της και χωρίς κανένα κόμπλεξ, ποζάροντας άνετη στις κάμερες ακόμη και όταν φοράει το μπικίνι της.

Δείτε επίσης: Σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο πατέρας της Τατιάνας Στεφανίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και διαθέτει ένα από τα ωραία κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους πότε στο Αιγαίο και πότε στο Ιόνιο. Αρκετές φορές μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μοιραστεί δημοσίως με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους με το υπέροχο σκάφος τους.

Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το σώμα της στα 52 χωρίς ρετούς (photos)

Στις παρακάτω φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, βλέπουμε την παρουσιάστρια πάνω στο σκάφος της οικογένειας να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα. Η Τατιάνα, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, στα 52 της χρόνια διαθέτει ένα καλογuμνασμένο σώμα το οποίο φροντίζει να διατηρεί με διατροφή και σωστή γuμναστική.

Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το σώμα της στα 52 χωρίς ρετούς (photos)

«Ναι τον απάτησα, ήταν μεγάλο λάθος»: Σπάνια εξομολόγηση από την Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια τους, γι΄ αυτό και δεν έχει κανένα κόμπλεξ να παραδεχτεί ότι έχει απατήσει.

Δείτε επίσης: Ένα «χρυσό» τριώροφο με απέραντο κήπο – Μαγικό το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Δεν κρύβει, ότι πλέον έχει βρει τον άντρα της ζωής της και μαζί έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, αλλά δεν ήταν πάντα όλα ιδανικά στη ζωή της, αφού στο παρελθόν είχε αποκαλύψει, ότι έχει απατήσει.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε χωρίς αναστολές, ότι έχει απατηθεί αλλά κι έχει απατήσει. Και μάλιστα, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

Η εξομολόγηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει», έχει εξομολογηθεί η πανέμορφη παρουσιάστρια η οποία προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις της. “Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει” αναφέρει χαρακτηριστικά. “Θα έπρεπε να πω ‘τελειώνουμε’ και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε”.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, βρισκόταν σε μια σχέση η οποία όμως φαινόταν, ότι είχε ημερομηνία λήξης και μάλιστα το τέλος της θα γινόταν σύντομα. “Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως, ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο”.

Μάλιστα, λέει, ότι ο σύντροφός της έμαθε για την απιστία της και η αντίδρασή του ήταν πολύ άσχημη, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως δεν αναφέρει και όταν έπεσε εκείνη θύμα απιστίας. Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι έχει απατηθεί και αυτό της κόστισε πάρα πολύ…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.