Μπαμπάς για 7η φορά στα 79 του – “Έσκασαν” τα ευχάριστα για αγαπημένο ηθοποιό

May 10, 2023


Πολλές είναι οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz που έχουν συγκλονίσει το κοινό που παρακολουθεί καθημερινά τα νέα, με τελευταία γέννα να είναι αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της (δείτε εδώ τις φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο).Παρόλα αυτά, την Τρίτη 9/5 έγινε γνωστό πως άλλος ένας πολύ αγαπημένος…


Πολλές είναι οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz που έχουν συγκλονίσει το κοινό που παρακολουθεί καθημερινά τα νέα, με τελευταία γέννα να είναι αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της (δείτε εδώ τις φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο).


Παρόλα αυτά, την Τρίτη 9/5 έγινε γνωστό πως άλλος ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood έγινε μπαμπάς και μάλιστα για 7η φορά. Είναι πλέον 79 ετών και είχε μέχρι στιγμής 6 παιδιά, ωστόσο στην τελευταία του συνέντευξη αποκάλυψε ο ίδιος πως πριν από λίγο διάστημα απέκτησε άλλο ένα παιδί, χωρίς να αποκαλύπτει ούτε ποια είναι η μητέρα του, αλλά ούτε και το φύλο του μωρού.

Ποιος ηθοποιός έγινε μπαμπάς ξανά στα 79 του

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ET Canada: »Πώς είναι να είσαι πατέρας έξι παιδιών;» και απάντησε: «Πρόσφατα απέκτησα άλλο ένα παιδί». Όσο αόριστο και αν το άφησε, όμως, ο ίδιος, έχει γίνει γνωστό πως τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο Μπαμπάς
Instagram / robertdenirodaily

Στην ίδια συνέντευξη, βέβαια, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και εξήγησε πως είναι ο ίδιος ως πατέρας: «Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. “Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι παντρεμένοι 6 χρόνια και έχουν μία κόρη – Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τα ευχάριστα για το 2ο παιδί τους

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν λίγες εβδομάδες και τώρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.