Eurovision 2023: Με την πετσέτα στο κεφάλι και το ρούχο από το τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό – Το δωμάτιο της Τζένης Μελιτά στο Λίβερπουλ

May 10, 2023


Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 η κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, τρύπωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει αυτές τις ημέρες η Τζένη Μελιτά στο Λίβερπουλ, η οποία θα παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στον μουσικό διαγωνισμό στην Ελλάδα.Μόλις άνοιξε την πόρτα, λοιπόν, η ίδια δεν είχε προλάβει ακόμη να ετοιμαστεί, καθώς προχωρούσε με την πετ…


Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 η κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, τρύπωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει αυτές τις ημέρες η Τζένη Μελιτά στο Λίβερπουλ, η οποία θα παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στον μουσικό διαγωνισμό στην Ελλάδα.


Μόλις άνοιξε την πόρτα, λοιπόν, η ίδια δεν είχε προλάβει ακόμη να ετοιμαστεί, καθώς προχωρούσε με την πετσέτα στο κεφάλι και από κάτω φορούσε το φόρεμα που επέλεξε με την ομάδα της για το τιρκουάζ χαλί, ωστόσο έκανε ένα γρήγορο room tour για όσους αναρωτιούνται ποιες μπορεί να είναι οι ανέσεις που μπορεί να έχει ένας παρουσιαστής μία τέτοιας λαμπερής περίστασης.

Το δωμάτιο που μένει η Τζένη Μελιτά στο Λίβερπουλ για την Eurovision 2023

Το δωμάτιο, λοιπόν, περιλάμβανε ένα διπλό κρεβάτι, ένα μπουντουάρ και έναν καναπέ που κοιτούσε στην θέα έξω από το παράθυρο και στον οποίο η Τζένη Μελιτά απολαμβάνει το πρωινό της αυτές τις μέρες. Τα απολύτως βασικά και απαραίτητα!

Διαβάστε επίσης: Το λες και εξωφρενικό – Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για μία θέση στην αρένα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.