Eurovision 2023: Άλλαξαν όλα την τελευταία στιγμή – “Αναταραχή” στα παρασκήνια

May 10, 2023


Μπορεί απόψε (9/5) οι τηλεθεατές να έχουν συντονιστεί στο κανάλι του ΣΚΑΙ και να παρακολουθούν το Survivor All Star στο οποίο θα γίνει χαμός, αφού οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει), ωστόσο το κοινό θα διχαστεί σίγουρα μόλις ξεκινήσει και ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 όπου θα τραγουδήσουν πολλά από τα μεγάλα φαβορί.Ο μουσικός διαγωνισμός ε…


Μπορεί απόψε (9/5) οι τηλεθεατές να έχουν συντονιστεί στο κανάλι του ΣΚΑΙ και να παρακολουθούν το Survivor All Star στο οποίο θα γίνει χαμός, αφού οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει), ωστόσο το κοινό θα διχαστεί σίγουρα μόλις ξεκινήσει και ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 όπου θα τραγουδήσουν πολλά από τα μεγάλα φαβορί.


Ο μουσικός διαγωνισμός εδώ και χρόνια αποτελεί την αφορμή για την συγκέντρωση φίλων και συγγενών σε σπίτια για την παρακολούθησή του, με την αγωνία να κορυφώνεται μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των ονομάτων των προκριθέντων, ωστόσο υπήρξε μία μικρή αναταραχή σχετικά με αυτό το κομμάτι.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην Eurovision 2023

Στην χθεσινή (8/5) πρόβα, αφού παρουσιάστηκαν οι 15 καλλιτέχνες στη σκηνή, οι παρουσιαστές άρχισαν να ανακοινώνουν τις χώρες που παίρνουν το εισιτήριο για τη Eurovision, κάτι πρωτόγνωρο για αυτό το σόου και έτσι οι υπεύθυνοι των αποστολών αντέδρασαν, με αποτέλεσμα η EBU να βγάλει δελτίο Τύπου εξηγώντας πως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α΄ ημιτελικού που ξεκινάει απόψε στις 22:00 θα γίνει όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Αφού δοκιμάσαμε ένα νέο σύστημα παρουσίασης των χωρών που προκρίθηκαν στο Dress Rehearsal του Α’ Ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023, αποφασίστηκε από την ομάδα παραγωγής να επιστρέψει στον τρόπο αποκάλυψης των προκριθέντων που χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, με τους καλλιτέχνες να μαθαίνουν αν θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό μαζί με την αποστολή της χώρας του τους στο Green Room».

Την ίδια στιγμή, υπήρξε μεγάλη αναταραχή σχετικά με την χώρα που θα εμφανιστεί πρώτη απόψε, με την Σουηδία και την Φινλανδία να είναι τα προτεινόμενα ονόματα.

Διαβάστε επίσης: Πανζουρλισμός με την εμφάνιση του Victor Vernicos – “Πανικός” από χειροκροτήματα στο κατάμεστο Euroclub

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision 2023: Με την πετσέτα στο κεφάλι και το ρούχο από το τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό – Το δωμάτιο της Τζένης Μελιτά στο Λίβερπουλ

Eurovision 2023: «Ένα άγουρο πεδαρέλι» – Κατακραυγή από το Μικρούτσικο για την εμφάνιση του Victor Vernicos

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.