Τον βλέπουμε σπάνια: Σε πάρτι με τον γιο της, Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή – Η φωτογραφία από την βραδινή τους έξοδο

May 9, 2023


Μπορεί η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, να βρίσκεται στο προσκήνιο και να απασχολεί τα media εξαιτίας της σχέση της με τον 34χρονο επαγγελματία παίκτη βόλεϊ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ βίντεο από την βόλτα τους σε γήπεδο της Γλυφάδας), ωστόσο το πρώην ζευγάρι έχει και έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Η τραγο…


Μπορεί η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, να βρίσκεται στο προσκήνιο και να απασχολεί τα media εξαιτίας της σχέση της με τον 34χρονο επαγγελματία παίκτη βόλεϊ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ βίντεο από την βόλτα τους σε γήπεδο της Γλυφάδας), ωστόσο το πρώην ζευγάρι έχει και έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Η τραγουδίστρια η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media δεν δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο μαζί του γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Παρόλα αυτά, το βράδυ της Κυριακής 7/5 έκανε μία εξαίρεση και πόζαρε δίπλα του σε μία κοινή τους έξοδο με την παρέα τους και δεν δίστασε αυτή τη φορά να δημοσιεύσει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σπάνια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον γιο της, Γιώργο

Η μητέρα μπροστά και ο γιος από πίσω, λοιπόν, με τους δυο τους να χαμογελούν στον φακό, δείχνοντας πως απολάμβαναν το βράδυ τους!

Δέσποινα Βανδή γιος
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Σε αυτό το σπίτι μένουν οι δυο τους

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια. Είναι διώροφο και συνδυάζει πολυτέλεια και στιλ. Πολλές γωνίες του μάλιστα είναι άκρως νεανικές, όπως άλλωστε είναι και το προσωπικό στις της τραγουδίστριας, αν δούμε και τις εμφανίσεις στις εξόδους της.

Μεγάλο πλεονέκτημα του σπιτιού είναι ότι διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες που δείχνουν και στον πανέμορφο κήπο. Έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις για το εσωτερικό του σπιτιού της ενώ έχει διακοσμήσει και διάφορα κάδρα.

Το σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα, θέα στην θάλασσα αλλά και γuμναστήριο, αφού η γuμναστική είναι η αγαπημένη της συνήθεια. Η κουζίνα ωστόσο είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Δέσποινας Βανδή, αφού λατρεύει τη μαγειρική. Της αρέσει να ετοιμάζει νόστιμα πιάτα τόσο για την οικογένεια της όσο και για τους φίλους.

Λάτρης λοιπόν του Tik Tok, η Δέσποινα Βανδή μας έδειξε την κουζίνα της και μέσα από το προφίλ που διατηρεί στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

Την Καθαρά Δευτέρα συναντήθηκε με φίλους στο σπίτι της και όπως είδαμε, η κουζίνα της μοιάζει σαν εστιατορίου. Είναι τεράστια και έχει διάφορα έπιπλα στα οποία έχει βάλει με τη σειρά τα μπαχαρικά. Η τζαμαρία μάλιστα της κουζίνας βλέπει το μπάρμπεκιου.

Δείτε εδώ μια πολύ σπάνια έξοδο του γιου της ο οποίος έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.

@desp1navandiofficial

Καλή Σαρακοστή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Σε αυτό το σπίτι η Δέσποινα Βανδή έμενε και με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 και μαζί απέκτησαν την κόρη τους Μελίνα τον Φλεβάρη του 2008 αλλά και τον γιο τους Γιώργο τον Αύγουστο του 2007. Ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους στις 15 Ιουλίου 2021 ενώ λίγους μήνες αργότερα η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο» – Αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι

Πάρθηκε η απόφαση – Έγινε γνωστό δυστυχώς πως η Δέσποινα Βανδή…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.