Το αντίο της Παππά μετά την φυγή της από το Mega – «Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα»

May 7, 2023


Ολοκλήρωσε πριν από λίγες ώρες το τελευταίο της γύρισμα η Χρύσα Παππά, η οποία αποχωρεί από τη «Γη της Ελιάς» . Η ηθοποιός με ένα κείμενο της αποχαιρέτησε το Μεγάλο κανάλι γράφοντας «Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα γυρίσματος στην «Γη της Ελιάς» Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για ακόμη μία φορά… Οι φωτογραφίες είναι απο διάλειμμα σε γύρισμα από τον αγαπημένο μου @nickmellos_ Το βίντεο από σ…


Ολοκλήρωσε πριν από λίγες ώρες το τελευταίο της γύρισμα η Χρύσα Παππά, η οποία αποχωρεί από τη «Γη της Ελιάς» .

 

Η ηθοποιός με ένα κείμενο της αποχαιρέτησε το Μεγάλο κανάλι γράφοντας «Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα γυρίσματος στην «Γη της Ελιάς» Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για ακόμη μία φορά… Οι φωτογραφίες είναι απο διάλειμμα σε γύρισμα από τον αγαπημένο μου @nickmellos_ Το βίντεο από σήμερα που είχα την τελευταία μου σκηνή με αυτούς τους δυο εξαιρετικούς ηθοποιούς την κυρία Στέλα Φυρογένη @stela_fyrogeni και τον κύριο Γιώργο Παρτσαλάκη @giorgos_partsalakis_official , δυο ανθρώπους που έχουν κάνει τόσα σε αυτή την δουλειά, που δείχνουν σε εμάς τί σημαίνει ήθος και αξίες στην υποκριτική τέχνη. Χαρά και ευγνωμοσύνη! Σας ευχαριστώ όλους!” 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.