Φως στο Τούνελ: Έπεσε “μαύρο” στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη – Τι συνέβη;

May 7, 2022


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη με τους καλεσμένους συνεργάτες της συζητούσαν για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελ…


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη με τους καλεσμένους συνεργάτες της συζητούσαν για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά της μάνας προς τα παιδιά δεν έχουν τέλος.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ψυχολόγος, Ναταλί Βέλτση, έκανε επισημάνσεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, όλα τα φώτα έσβησαν και το πλατό μαύρισε.

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν που διαθέτει αρκετό χιούμορ ξεκίνησε να λέει: «Ώπα, έγινε η Ανάσταση παίδες. Είπα και Χριστός Ανέστη όταν μπήκα. Δεύτε λάβετε Φως. Αχ, δεν πειράζει. Εμείς συνεχίζουμε. Ωραίο είναι κι αυτό. Φως στο τούνελ είναι αλλά έχουμε ένα άλλο χώρο εδώ. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά. Τουλάχιστον ακουγόμαστε; Ωραία».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, και ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν κανονικά, τα φώτα άναψαν και πάλι με την Αγγελική να σχολιάζει: «Το Φως το αληθινό ελάβωμεν».

Η επική στιγμή στο Φως στο Τούνελ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.