Ψηλός και γκριζομάλλης – Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

May 7, 2022


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς εν ευθέτω χρόνω πρόκειται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ παράλληλα η δημοτικότητα της είναι στα ύψη λόγω της συμμετοχής τη…


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς εν ευθέτω χρόνω πρόκειται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ παράλληλα η δημοτικότητα της είναι στα ύψη λόγω της συμμετοχής της στο Survivor 5.

Το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλύψει σε έπαθλο επικοινωνίας μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ο καλός φίλος της Ευρυδίκης, Ανανίας. Ο ίδιος είχε αναφέρει στο μήνυμά του πως ο σύντροφος της του έκανε πρόταση να γίνει κουμπάρος στο γάμο τους.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι το όνομά του αγαπημένου της είναι Πάνος, είναι ότι σημαντικότερο έχει γνωρίσει στη ζωή της μέχρι τώρα, ενώ τα αρχικά του ονόματός του τα έχει κάνει τατουάζ, τα οποία είναι Π.Κ. Ωστόσο, φωτογραφίες του δεν είχαμε δει ποτέ… μέχρι τώρα!

Πριν μερικές ώρες μάλιστα για πρώτη φορά ήρθαν στη δημοσιότητα κοινές τους φωτογραφίες. Δείτε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν για 7 χρόνια σε…» – Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “σπάει” τη σιωπή της για την κακοποίηση που έχει βιώσει

H Ευρυδίκη ποζάρει με το πανάκριβο μονόπετρο της – Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.