Χαμογέλα και Πάλι: «Να τρέχετε αμέσως σε γιατρό αν…» – Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σταματόπουλος

May 7, 2022


Εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Παύλος Σταματόπουλος με την Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς να αποκαλύπτει πολλά να του στέλνει χαιρετίσματα και περαστικά από το πλατό.Σ…


Εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Παύλος Σταματόπουλος με την Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς να αποκαλύπτει πολλά να του στέλνει χαιρετίσματα και περαστικά από το πλατό.

Σήμερα ωστόσο Σάββατο 7/5 ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους τηλεθεατές.

Τα πρώτα λόγια του Σταματόπουλου για την υγεία του

«Τα πράγματα κάποιες φορές είναι λίγο απρόβλεπτα. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν και άνθρωποι που δεν το περιμένεις πολλές φορές. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να προσέχετε κάθε σημάδι του οργανισμού σας και να τρέχετε αμέσως σε έναν γιατρό γιατί αυτό μπορεί να σας σώσει τη ζωή» εξομολογήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Σε ευχαριστούμε που αποφάσισες να μείνεις λίγα χρόνια ακόμη κοντά μας. Γιατί δεν θα αντέχαμε κι άλλα μηνύματα. Είσαι πολύ τυχερός και να είσαι πάντα γερός και δυνατός» ανέφερε επίσης η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.