Χαμογέλα και Πάλι: Αυτός πήρε τη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου

May 7, 2022


Πρώτο Σάββατο σήμερα 7/5 που ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, καθώς πλέον θα τον βλέπουμε στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχ…


Πρώτο Σάββατο σήμερα 7/5 που ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, καθώς πλέον θα τον βλέπουμε στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρηση του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τους συνεργάτες του να του εύχονται καλή επιτυχία.

Μάλιστα, έφυγε από την εκπομπή με τις καλύτερες σχέσεις, αφού με την Σίσσυ Χρηστίδου εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι, αφού του έκανε επίσης και μια ανάρτηση ευχόμενη τα καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.