Το δημοφιλέστερο χαμόγελο στον κόσμο: Σε ηλικία 5 ετών έγινε παγκοσμίως διάσημη και έφυγε απ’τη ζωή στα 16 της

May 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το κοριτσάκι που έγινε δημοφιλές GIF στο διαδίκτυο από την εμφάνισή της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras», πέθανε αιφνίδια σε ηλικία μόλις 16 …




Το κοριτσάκι που έγινε δημοφιλές GIF στο διαδίκτυο από την εμφάνισή της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras», πέθανε αιφνίδια σε ηλικία μόλις 16 ετών.



Όπως αναφέρει το BNO News, σύμφωνα με ανάρτηση της μητέρας της, Marcy Posey Gatterman, στο facebook, πέθανε απροσδόκητα και σε μικρή ηλικία η Kailia Posey, τη Δευτέρα.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει η μητέρα του κοριτσιού «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα όμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».



Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Kailia ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας, όπου ζει η οικογένειά της, αν και η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το κοριτσάκι έγινε γνωστό σε ηλικία 5 ετών σε μία αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή

Υπενθυμίζεται πως το κοριτσάκι είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του TLC «Toddlers & Tiaras» το 2012, σε ηλικία μόλις 5 ετών και μια σκηνή από ένα από τα επεισόδια – στην οποία χαμογελάει – έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF στο διαδίκτυο.



Όσον αφορά το «Toddlers & Tiaras», υπήρξε μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή, που παρακολουθούσε τον κόσμο των παιδικών καλλιστείων.

Πιο πρόσφατα, η Kailia έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Miss Teen USA» στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και τερμάτισε ως δεύτερη επιλαχούσα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.