Έτσι είναι το σώμα της Ολυμπίας Χοψονίδου μετά τα 6 παιδιά, χωρίς ρετούς: Οι εικόνες που «κλείνουν στόματα»

May 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκαν στη Μύκονο, το Πάσχα και με σύμμαχο τον καιρό, το μοντέλο πήγε στην παραλία της Φτελιάς, γι…




Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκαν στη Μύκονο, το Πάσχα και με σύμμαχο τον καιρό, το μοντέλο πήγε στην παραλία της Φτελιάς, για να χαλαρώσει στην ξαπλώστρα, φορώντας το μπικίνι της και τονίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της.



Αψεγάδιαστο το κορμί της Ολυμπίας Χοψονίδου μετά από έξι γέννες

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο του “Mykonos Live TV”, το μοντέλο διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα έξι παιδιών.

Το μαγιό που επέλεξε η Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι με αθλητικό μπουστάκι, το οποίο τόνιζε τις τέλειες αναλογίες που έχει.







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.