«Όσες ενοχλήσεις και να τους έγιναν δεν…» – Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει δύο άτομα που δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή της

May 1, 2022


Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello παραχώρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, Ναταλία Γερμανού, και η αλήθεια είναι πως ήταν άκρως αποκαλυπτική. Έχει αποδείξει πάρα πολλές φο…


Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello παραχώρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, Ναταλία Γερμανού, και η αλήθεια είναι πως ήταν άκρως αποκαλυπτική. Έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως δεν μασάει τα λόγια της (δείτε εδώ την αναφορά της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου) και ότι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί, και έτσι προχώρησε σε μία αναφορά στους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες μέλισσες, Μαρία Κίτσου και Γιάννη Κουκουράκη.

Τι ανέφερε για τα νούμερα τηλεθέασης και το gossip κομμάτι στην εκπομπή

Τα νούμερα τηλεθέασης σε δικαιώνουν;

Πιστεύω πως τα νούμερα δικαιώνουν όλη την ομάδα που δουλεύει για την εκπομπή, όχι μόνο εμένα. Από την άλλη, ακόμα κι αν δεν έκανα αυτά τα υψηλά νούμερα, πάλι θα ήμουν υπερήφανη για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Φαντάζομαι πως το λες αυτό γιατί δεν έχει χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις.

Ναι, αυτό εννοώ. Πάντα μας ενδιαφέρουν τα νούμερα καθώς είμαστε ένα προϊόν για το κανάλι. Η τηλεθέαση μεταφράζεται σε διαφημιστικά πακέτα, σε διαφήμιση, σε εμπορικά. Είμαστε αγαπημένα προϊόντα μεν, γιατί μας συμπαθούν και μας φέρονται ως μέλη της οικογένειας τους, αλλά δεν παύει να είμαστε, προϊόντα. Επομένως, πρέπει να πηγαίνουμε· καλά-και είναι μεγάλη ευλογία να μη χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις στη δουλειά σου προκειμένου να το πετύχεις αυτό.

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει

Το gossip κομμάτι θα το ενέτασσες πάλι στην εκπομπή σου;

Φέτος που δεν είχα τη λεγόμενη «κουτσομπολίστικη διάθεση» ούτε πέρυσι την είχα ιδιαίτερα-, δεν μου έλειψε καθόλου. Δεν είδα όμως να λείπει και από τους τηλεθεατές μου.

Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που δεν ήρθε στην εκπομπή σου; Σε ρωτώ διότι έχουμε δει να σου μιλούν πρόσωπα που δεν θα εμφανίζονταν πουθενά και σε σένα βγαίνουν για πλάκα, ακόμα και τηλεφωνικά, όπως ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο «Σασμός» φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθέναν ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή. Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες ενοχλήσεις κι αν τους έγιναν.

Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσα τους;

Ναι, κι αυτό ίσως είναι αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: “Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω”. Εκεί λες: “Τι ζούμε;”. Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δυο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι».

Η Ναταλία Γερμανου μιλάει για όλα

Πρώην της Ναταλίας Γερμανού εγκατέλειψε την ηθοποιία και έγινε Dj

Από ότι φαίνεται, ο Μάνος Ιωάννου, πολύ ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και μία πρώην μακροχρόνια σχέση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είχε ενοχληθεί στο παρελθόν με δηλώσεις του, έκανε στροφή στην καριέρα του τελευταίο καιρό, αντί για ηθοποιό τον απολαμβάνουμε σε έναν ρόλο Dj!

O δημοφιλής ηθοποιός, λατρεύοντας τη μουσική και τον ρυθμό, και με μία φιλία χρόνων να τον συνδέει με την γνωστή dj Μαριλίτα, συνεργάζονται μαζί on decks, αποτελώντας ένα καuτό δίδυμο, που όσοι έχει τύχει να διασκεδάσουν μαζί τους μιλούν με τα καλύτερα για το μουσικό αυτό “πάντρεμα”.

Ο Μάνος Ιωάννου σε νέο ρόλο

Ξεκινώντας ήδη το «Οn tour 2022» τους, με προγραμματισμένες dj sets εμφανίσεις, στα πιο γνωστά clubs σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, αποτελούν αδιαμφησβήτητα την πιο φρέσκια και ανανεωμένη πρόταση, του απόλυτου clubbing.

Dj ο Μάνος Ιωάννου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στην Κρήτη για Πάσχα η Ναταλία Γερμανού – Η φωτογραφία με τους επώνυμους φίλους της

Δημόσια έκκληση από την Ναταλία Γερμανού – Η ανάρτηση στα social media

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.