Μετακομίζουν Τούνη με Αλεξάνδρου από τον Διόνυσο – Τα πρώτα βίντεο

April 29, 2023


Δύσκολη εβδομάδα για την Ιωάννα Τούνη και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς από την αρχή όλο και κάτι είχε γίνει. Από την μία το τρακάρισμα (δείτε εδώ βίντεο) και από την άλλη η αλλαγή του σπιτιού. Η γνωστή επιχειρηματίας, που ζούσε σε ένα απίστευτα όμορφο σπίτι στον Διόνυσο, αποφάσισε με τον σύντροφο της, να αλλάξουν σπίτι τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με την ίδια και τα πριν λίγες ώρες, β…


Δύσκολη εβδομάδα για την Ιωάννα Τούνη και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς από την αρχή όλο και κάτι είχε γίνει. Από την μία το τρακάρισμα (δείτε εδώ βίντεο) και από την άλλη η αλλαγή του σπιτιού.


Η γνωστή επιχειρηματίας, που ζούσε σε ένα απίστευτα όμορφο σπίτι στον Διόνυσο, αποφάσισε με τον σύντροφο της, να αλλάξουν σπίτι τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με την ίδια και τα πριν λίγες ώρες, βίντεο της, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, αλλάζουν σπίτι, χωρίς να έχουν ανακοινώσει τον λόγο που φεύγουν.

Βίντεο από την μετακόμιση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Μάντεψε τι γίνεται εδώ!», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη με τις κούτες και τους υπαλλήλους της μεταφορικής να είναι παντού στον χώρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Κυριακής 23/4 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από τον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι αναφορικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που είχε κάνει την αποκάλυψη, πριν ακόμη ενημερωθούν οι οικογένειές τους, κάτι που τους ενόχλησε αρκετά.

«Να σας πω κάτι που βίωσα εγώ. Δεν είχαμε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, υπήρχαν κάποιες φήμες κι ένας πολύ “καλός” άνθρωπος, ένας από αυτούς τους τύπους που έχει ένα πάρα πολύ γνωστό site, που δεν ξέρω ποιος το βλέπει, βγαίνει και γράφει μόνος του για την εγκυμοσύνη, κάτι που εμείς δεν είχαμε ανακοινώσει ούτε στους γονείς μας γιατί ήταν πάρα πολύ νωρίς γιατί ήταν όλα πολύ ρευστά.

Του είπα ότι αυτό που έκανες ήταν άνανδρο, γιατί τότε τον βγάζαμε και στην εκπομπή μας. Και μου λέει “και τι με νοιάζει; Εγώ το έγραψα, τι έκανα; Τι θα μου κάνεις;”. Δηλαδή, έχουν και το θράσος αυτοί οι άνθρωποι να γράφουν πράγματα που είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και να μην τους νοιάζει κιόλας, γιατί πλέον δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με δική της εκπομπή η Ιωάννα Τούνη; Η αποκάλυψη στον αέρα του ”Χαμογέλα και πάλι”

«Όταν τους ακούω να λένε…» – Πυρ και μανία η Ιωάννα Τούνη με τα αρνητικά σχόλια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.