«Ήμασταν…» – Η Νάϊλα απαντά για την φημολογούμενη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

April 29, 2023


Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Νάϊλα. Το διάσημο μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της, στο πρώτο Ελληνικό GNTM, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, για την υπόθεση και τις κατηγορίες κατά του Αλέξη Γεωργούλη. Αρνούμενη να δεχτεί, για τα όσα κατηγορεί η καταγγελούσα τον ηθοποιό και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αποκά…


Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Νάϊλα. Το διάσημο μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της, στο πρώτο Ελληνικό GNTM, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, για την υπόθεση και τις κατηγορίες κατά του Αλέξη Γεωργούλη.


Αρνούμενη να δεχτεί, για τα όσα κατηγορεί η καταγγελούσα τον ηθοποιό και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε και μερικά πράγματα, που είχαν να κάνουν με την μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία.

Διαβάστε επίσης: «Ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του και θα…» – Αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Οι δηλώσεις της Νάϊλα για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Σοκαρίστηκα, γιατί εγώ τον ξέρω αρκετά χρόνια. Έχω συνεργαστεί μαζί του και σε μία ταινία. Είναι τόσο κύριος, τόσο καλός άνθρωπος, συνεργάσιμος. Μου φαίνεται πολύ παράλογο όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα έκανε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται, πολύ δύσκολο. Έχει καλή ψυχή, είναι καλός άνθρωπος, κύριος. Μου φαίνεται πολύ κουλή αυτή η κατηγορία», είπε αρχικά η Νάϊλα.

«Δεν ήμασταν ζευγάρι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και γι’ αυτό τονίζω ότι ήταν πολύ καλός άνθρωπος με καλή ψυχή. Και μου κάνει εντύπωση αυτή η κατηγορία. Άμα χρειαστεί τη στήριξή μου, θα την έχει εννοείται», συνόψισε το μοντέλο.

Η δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το φερόμενο θύμα του Αλέξη Γεωργούλη

Η υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού που εκκρεμεί εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο σοκ στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και το γεγονός πως πολλά πρόσωπα που τον γνωρίζουν έχουν μιλήσει για το ζήτημα αυτό και τον έχουν στηρίξει, έχει προκαλέσει ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν αντιμέτωπα με κακόβουλα μηνύματα μετά τις δηλώσεις του είναι και ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορήθηκε για το γεγονός πως διέρρευσε εκείνος το όνομα του θύματος. Ο ίδιος, λοιπόν, απάντησε την Παρασκευή 28/4 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προχωρώντας σε μερικά ακόμη λόγια που θα συζητηθούν επίσης.

Διαβάστε επίσης: Τα ερωτiκά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη – Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ’ Λυκείου

«Δεν προτίθεται να παραιτηθεί. Αν παραιτηθεί σημαίνει ότι αποδέχεται τις κατηγορίες, ότι είναι ένοχος. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας βασικός λόγος. Από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι είναι αθώος έπρεπε να το κάνει αυτό», είπε σχετικά με το γεγονός πως ψηφίζει κανονικά στην Ευρωβουλή ο κατηγορούμενος.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα, αλλά επειδή ανέλαβα τις αρμοδιότητες που είχε στην επιτροπή πολιτισμού θα επικοινωνήσω μαζί του, γιατί θα μου παραδώσει τους φακέλους. Αυτό θα γίνει εντός των ερχόμενων ημερών».

«Σε αυτή την υπόθεση είναι σαν αυτά που βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες που λέει “μη πεις κάτι, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου”. Εγώ είπα δύο πράγματα βασικά. Είπα ότι κάποια στιγμή είχε κληθεί ο Αλέξης για κάποιες φήμες και ερωτήθηκε και είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αυτά έγιναν επί πανδημίας στην πραγματικότητα, που δεν ήμασταν στην Βρυξέλλες.

Το δεύτερο που είπα είναι ότι όταν μαθαίνουμε το απόγευμα μιας Δευτέρας ότι θα ζητήσει η πρόεδρος την άρση της ασυλίας, πήρα τηλέφωνο σε κάποιον που γνωρίζω και έμαθα το όνομα της καταγγέλλουσας. Το ότι τον κάλεσε κάποιος το είπα για να δείξω ότι δεν αδιαφορούσαμε για την υπόθεση και δεύτερον γιατί έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το όνομα και είπα ότι εγώ το ήξερα από το μεσημέρι και δεν το έδωσα το όνομα εγώ στα μέσα ενημέρωσης. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος, επομένως πως θα μπορούσαμε να το γνωρίζουμε εμείς», αποκάλυψε έπειτα.

Ενώ σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν είχε έντονη ζωή. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από ότι γνωρίζω ο Αλέξης υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό ή τέλος πάντων κάποια σχέση. Δεν έχει γίνει κάτι από αυτά που κατηγορείται».

Διαβάστε επίσης: Κατατρομοκρατημένη η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης – Τι συνέβη;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπόθεση Γεωργούλη: «Βγήκε πριν από τις εκλογές! Είναι περίεργο και έχει γίνει πριν από τρία χρόνια» – Το σχόλιο της Βίκυς Πρωτογεράκη

Υπόθεση Γεωργούλη: «Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.