Κέιτ Μίντλετον – Ουίλιαμ: Η ανάρτηση που αποφάσισαν να κάνουν για το γιο τους μετά το σάλο για την υγεία της πριγκίπισσας

April 25, 2024


Σε μια κοινή τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram. Το ζευγάρι φαίνεται πως μετά το σάλο για την υγεία της πριγκίπισσας (δείτε τι συνέβη), φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τα όσα γράφτηκα και σχολιάστηκαν και προχωράνε μπροστά.Μάλιστα, η ανάρτηση που έκαναν, αφορούσε την οικογένεια τους και συγκεκριμένα το γιο τους, Λούις, ο οπ…


Σε μια κοινή τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram. Το ζευγάρι φαίνεται πως μετά το σάλο για την υγεία της πριγκίπισσας (δείτε τι συνέβη), φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τα όσα γράφτηκα και σχολιάστηκαν και προχωράνε μπροστά.

Μάλιστα, η ανάρτηση που έκαναν, αφορούσε την οικογένεια τους και συγκεκριμένα το γιο τους, Λούις, ο οποίος είχε τα γενέθλια του και έκλεισε τα 6 χρόνια ζωής του.

Η ανάρτηση Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ

«Χρόνια πολλά, Πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σήμερα» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία φαίνεται πως έχει τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον.



Η μυστική απόδραση με ελικόπτερο μαζί με τα παιδιά τους

Με ελικόπτερο έφυγαν, για το εξοχικό τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα τρία τους παιδιά σύμφωνα με ξένα μέσα, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει από καρκίνο (δείτε εδώ το βίντεο).

Από την στιγμή της ανακοίνωσης, διαδόθηκαν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία και την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, με τα σχόλια στα social media, να “οργιάζουν” σχετικά με το τι συμβαίνει και τι κρατάει κρυφό το παλάτι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Entertainment Tonight, η βασιλική οικογένεια “πέταξε” από το Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ στο Anmer Hall στο Norfolk, το περασμένο Σάββατο. Εκεί και θα περάσουν τις διακοπές για το Καθολικό Πάσχα, στην ιδιοκτησία Sandringham Estate, καθώς δεν θα παρευρεθούν στη φετινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.