Φαίη Σκορδά – Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγμα»

April 25, 2024


Την Τετάρτη 24/4 είδαμε να ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στην Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα του Fay’s Time (να τονίσουμε εδώ πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαφώνησαν ανοιχτά).Η παρουσιάστρια της εκπομπής και η δημοσιογράφος ήρθαν σε ρήξη με αφορμή το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του Open, Tv Queen στην οποία αναμένεται να δούμε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο εκτός από την Ιωάννα Μαλέσ…


Την Τετάρτη 24/4 είδαμε να ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στην Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα του Fay’s Time (να τονίσουμε εδώ πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαφώνησαν ανοιχτά).

Η παρουσιάστρια της εκπομπής και η δημοσιογράφος ήρθαν σε ρήξη με αφορμή το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του Open, Tv Queen στην οποία αναμένεται να δούμε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο εκτός από την Ιωάννα Μαλέσκου που θα αναλάβει την παρουσίαση.

Ο λόγος διαφωνίας της Φαίης Σκορδά με την Μάρτζυ Λαζάρου στο Fay’s Time

Μ.Λ: Δεν μπορώ να ακούω τον Ανδρέα Μικρούτσικο που εκτιμώ απεριόριστα να λέει ότι δεν μπαίνει μέσα για να κάνει μια εκπομπή, που θα ξεκατινιαστεί και πως δεν θα το έκανε ακόμα και αν δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιό του. Να πω ότι το 2006 όταν ο ίδιος έκανε την εκπομπή ”Από καρδιάς” κόπηκε από το ΕΣΡ λόγω του ακραίου περιεχόμενου. Το περιεχόμενο ήταν καλύτερο τότε από Love Island. Είναι σαν να λέω εγώ ότι δεν θα κάνω ξανά gossip εκπομπή, που έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη. Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;

Φ.Σ: Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Υπάρχουν διάφορα κόνσεπτ παγκοσμίως. Είναι μια κατηγορία. Η κατηγορία των project αυτών έχουν ένα στάνταρ περιεχόμενο…Θεωρώ πάρα πολύ άστοχο και άτοπο να αναφέρεσαι σε κάτι που έχει να κάνει στα βάθη του παρελθόντος το 2006 με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επειδή έχω κάνει μια πτυχιακή για στον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πανεπιστήμιο στην Ιταλία για αυτό που έκανε και έφερε στην Ελλάδα.

Πολλές άλλες εκπομπές έχουν πάρει πρόστιμο από το ΕΣΡ, θες να τις θυμηθούμε; Αυτός ο άνθρωπος έφερε στην Ελλάδα κάτι που ήταν πρωτοπόρο. Τα έφερε προσπαθώντας να εκμαιεύσει από μέσα σου και από τη συνέντευξη την αλήθεια. Έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί ένα project έχει άλλη αισθητή εκείνος να φέρει την αλήθεια. Επίσης, ένας άνθρωπος εξελίσσεται.

Μ.Λ: Δε μπορεί να λες ότι δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιο. Διαφωνώ και είναι η άποψή μου. Άρα δεν θα έπρεπε να το πεις. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είναι η άποψή μου και θεωρώ ότι είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.