Κατερίνα Βρανά: «Για πρώτη φορά είμαι οικειοθελώς ελεύθερη και ωραία, πριν ήμουν σχεσάκιας…»

April 25, 2024


Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time. Η stand up comedian συνομίλησε με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε σε νοσοκομείο στη Μαλαισία, που την καθήλωσε σε αμαξίδιο, αλλά και τον λόγο που γιορτάζει πλέον την ημέρα που σχεδόν πέθανε, 8 μέρες μετά την ημέρα που γεννήθηκε.«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου και 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαν…


Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time. Η stand up comedian συνομίλησε με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε σε νοσοκομείο στη Μαλαισία, που την καθήλωσε σε αμαξίδιο, αλλά και τον λόγο που γιορτάζει πλέον την ημέρα που σχεδόν πέθανε, 8 μέρες μετά την ημέρα που γεννήθηκε.

«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου και 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Οπότε αυτή την εβδομάδα, κάθε χρόνο την ονομάζω εορταστική εβδομάδα επιβίωσης. Φέτος κλείνω 7 χρόνια, και μου αρέσει πάρα πολύ να γιορτάζω τη μέρα που δεν πέθανα», είπε αρχικά η Κατερίνα Βρανά.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Κατερίνα Βρανά: «23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.