Δεύτερη καριέρα για την Άντζυ Σαμίου: Η «παράλληλη αγάπη» 24 χρόνια μετά και η κόντρα

April 25, 2023


Το τραγούδι που «δίνει πόνο» η νεολαία έφερε μία κόντρα αλλά νικήτρια την Άντζυ Σαμίου.Τις τελευταίες εβδομάδες η «Παράλληλη Αγάπη» aka το iconic τραγούδι της Άντζυς Σαμίου ακούγεται παντού. Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Οι Millennials συναντήθηκαν μουσικά με την Gen Z, ωστόσο πίσω από αυτή τη μελωδική συνύπαρξη κρύβεται ένα beef στο οποίο βέβαια δεν εμπλέκεται η Άντζυ των 90s αλλά η Ανδρ…


Το τραγούδι που «δίνει πόνο» η νεολαία έφερε μία κόντρα αλλά νικήτρια την Άντζυ Σαμίου.

Τις τελευταίες εβδομάδες η «Παράλληλη Αγάπη» aka το iconic τραγούδι της Άντζυς Σαμίου ακούγεται παντού. Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Οι Millennials συναντήθηκαν μουσικά με την Gen Z, ωστόσο πίσω από αυτή τη μελωδική συνύπαρξη κρύβεται ένα beef στο οποίο βέβαια δεν εμπλέκεται η Άντζυ των 90s αλλά η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και η Χριστίνα Σάλτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.