Ακόμα και ο Κατσούλης στήριξε Μαρτίκα και τα όσα ακολούθησαν ήταν έπος

April 25, 2023


Καμία ψήφος στον Μπάρτζη. Τρεις ψήφοι στον Νικόλα Αγόρα. Ο Μπλε έβγαλαν για τον Σπύρο Μαρτίκα υποψήφιο προς αποχώρηση για 9η φορά και ο φαρμακοποιός δίκαια ένιωσε προδωμένος.«Νομίζω ότι θα έρθει και στον ύπνο μου ο Μαρτίκας και θα μου φωνάζει ότι του χρωστάω έπαθλο», τόνισε ο λογαριασμός Βίρνα Δράκου στο Twitter και συμπυκνώνει όλες τις σκέψεις μας για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αυτής σ…


Καμία ψήφος στον Μπάρτζη. Τρεις ψήφοι στον Νικόλα Αγόρα. Ο Μπλε έβγαλαν για τον Σπύρο Μαρτίκα υποψήφιο προς αποχώρηση για 9η φορά και ο φαρμακοποιός δίκαια ένιωσε προδωμένος.

«Νομίζω ότι θα έρθει και στον ύπνο μου ο Μαρτίκας και θα μου φωνάζει ότι του χρωστάω έπαθλο», τόνισε ο λογαριασμός Βίρνα Δράκου στο Twitter και συμπυκνώνει όλες τις σκέψεις μας για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αυτής στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.