Αφροδίτη Σκαφίδα: Διακοπές στη Σαντορίνη με τον Πύρρο Δήμα – Η τρυφερή ανάρτηση

April 25, 2023


Διακοπές για δύο στη Σαντορίνη! Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας φωτογραφίζονται με φόντο τα ΦηράΗ Αφροδίτη Σκαφίδα δεν πτοήθηκε από την αποβολή της από το Survivor All Star αλλά αντίθετα δείχνει να απολαμβάνει την επιστροφή της στην καθημερινότητα και δίπλα στον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα.Οι δυο τους πέρασαν μαζί το Πάσχα και φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις διακοπές τους.Το ζευγάρι επέλε…


Διακοπές για δύο στη Σαντορίνη! Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας φωτογραφίζονται με φόντο τα Φηρά

Η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν πτοήθηκε από την αποβολή της από το Survivor All Star αλλά αντίθετα δείχνει να απολαμβάνει την επιστροφή της στην καθημερινότητα και δίπλα στον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί το Πάσχα και φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι επέλεξε το νησί της Σαντορίνης και φωτογραφήθηκε στα Φηρά με θέα τα λευκά φωτισμένα σπίτια, που είναι σήμα κατατεθέν στο νησί των Κυκλάδων. Η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram, όπου έγραψε: «Στην αγκαλιά σου είναι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι».

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την ανάρτηση όπως και οι πρώην παίκτριες του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου και Μαριάνθη Κασδά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.