Γιώργος Γιαννιάς – «Στην οικογένειά μου ήμασταν ένας για όλους και όλοι για έναν”

April 24, 2024


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια των γονιών του.“Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου. Οι δυνατοί έρωτες της ζωής μου με έχουν κάνει να κλάψω. Στα 18 μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού. Είχα φύγει από το σπίτι και χτυπούσα στους γείτονες λέγοντάς τους πως πεθαίνω….


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια των γονιών του.

  • «Είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Με την απώλεια των γονιών μου ένιωσα πως έχασα την πυξίδα μου, νιώθω ότι είμαι μισός. Στην οικογένειά μου ήμασταν ένας για όλους και όλοι για έναν. Είχα μεγάλη αδυναμία και στους δύο γονείς μου. Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα γίνει ψαράς. Με τη μητέρα μου ψαρεύαμε συνέχεια μαζί»είπε και συνέχισε:

“Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου. Οι δυνατοί έρωτες της ζωής μου με έχουν κάνει να κλάψω. Στα 18 μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού. Είχα φύγει από το σπίτι και χτυπούσα στους γείτονες λέγοντάς τους πως πεθαίνω. Έχω πάει 6 – 7 φορές στο νοσοκομείο από κρίσεις πανικού».

Κλείνοντας, είπε: «Πιστεύω στον Θεό και την Παναγία, αλλά δεν είμαι άνθρωπος της εκκλησίας. Έχω βιώσει θαύμα με τον πατέρα μου και με τη μητέρα μου».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.